26.05.2022

  • Είναι ακόμα μία απόδειξη της στενής σχέσης Ηνωμένου Βασιλείου και Κυπριακής Δημοκρατίας, και ανυπομονώ να συνεχίσουμε την αμοιβαία επωφελή συνεργασία μας, πρόσθεσε.

  • Το HMS Albion συμμετέχει στην (πειραματική) ομάδα Littoral Response [LRG(X)], μια κοινή αποστολή στη Μεσόγειο η οποία θα υποστηρίξει τρέχουσες επιχειρήσεις και θα συνεισφέρει στην εκπαίδευση των βρετανικών δυνάμεων δίπλα από τους συμμάχους μας.

  • Θα ακολουθήσουν και άλλες κοινές ασκήσεις κατά τη διάρκεια του Οκτώβρη, με την Εθνική Φρουρά και της 42 Μοίρας Βασιλικών Καταδρομέων.

  • Κατά τη διάρκειά της θα αναδειχθούν οι πιο πρόσφατες καινοτομίες του Βασιλικού Ναυτικού, αλλά και επιδείξεις από την ομάδα Αεροπορίας και Επιβίβασης του Κυπριακού Ναυτικού.

13/10/20 15:13

Το Βασιλικό Ναυτικό στη μεγαλύτερη αποστολή του στην Κύπρο για άσκηση 'Νέμεσις' και εκπαίδευση

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βρετανικής Ύπατης Αρμοστείας, «στις δραστηριότητες αυτές περιλαμβάνεται η άσκηση διαχείρισης κρίσης Νέμεσις, της οποίας ηγείται το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και τα πρώτα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια...

rikNews ·

Το Βασιλικό Ναυτικό στη μεγαλύτερη αποστολή του στην Κύπρο για άσκηση 'Νέμεσις' και εκπαίδευση

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook