10.07.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Πρεμιέρα σήμερα στον 5ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 που φιλοξενούμε στην Κύπρο και η Εθνική μας θα αρχίσει την προσπάθεια της με αντίπαλο τη Σλοβακία.

  • Ενόψει Γαλλίας εκτός πλάνων θα είναι οι Μάριος Κοκκινόφτας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Ανδρέας Γεωργίου που αποβλήθηκαν στην πρεμιέρα με τη Σλοβακία και υπάρχει και το πρόβλημα με τον Πέτρο Φωκά, που αποχώρησε τραυματίας.

  • Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και προετοιμαζόμαστε πλέον ενόψει Γαλλίας γνωρίζοντας τη σημαντικότητα του αγώνα, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Μάκης Σεργίδης.

  • Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο ΓΣΖ και θα αρχίσει στις 15:00 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

23/10/19 16:40

Το βάρος της προσπάθειας στον αγώνα με Γαλλία για την Εθνική Παίδων

Όλο το βάρος της προσπάθειας για την Εθνική μας ομάδα Παίδων U17 στον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής με αντίπαλο τη Γαλλία. Ο άτυχος απολογισμός της πρεμιέρας μας, είναι γεγονός ότι δημιουργεί περισσότερες δυσκολίες για τη συνέχεια (με τις δεδομένες απουσίες και από τις...

typos cyprus ·

Κύπρος – Σλοβακία σήμερα στις 15:00 στο Στάδιο ΓΣΖ

Πρεμιέρα σήμερα στον 5ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 που φιλοξενούμε στην Κύπρο και η Εθνική μας θα αρχίσει την προσπάθεια της με αντίπαλο τη Σλοβακία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο ΓΣΖ και θα αρχίσει στις 15:00 με ελεύθερη είσοδο για...

typos cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook