26.08.2019

  • Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας, να πάνε παντού τα μυρωδικά.

  • Αλατίζουμε και πιπερώνουμε το εσωτερικό του και το γεμίζουμε με τα κλωναράκια θυμάρι, το λεμόνι και τα σκόρδα.

  • Δένουμε με σπάγγο μαγειρικής τα μπουτάκια σφιχτά το ένα με το άλλο.

  • Αλείφουμε με ελαιόλαδο γύρω-γύρω το κοτόπουλο και το πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

23/05/19 11:25

Το τέλειο κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες

Αφήνουμε το κοτόπουλο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, για 1 – 1 ½ ώρα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 210 βαθμούς, στις αντιστάσεις. Ετοιμάζουμε τις πατάτες. Τις κόβουμε στη μέση ή σε τέταρτα (αναλόγως το μέγεθός τους) και τις βάζουμε σε ταψί. Τις περιχύνουμε με...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook