15.08.2020

  • Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, κατά τους ελέγχους, σε 35 υποστατικά εντοπίστηκαν διάφορες παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε ισάριθμες καταγγελίες.

  • Για τον λόγο αυτό, η Αστυνομία συνεχίζει με αμείωτη ένταση, τους αυστηρούς ελέγχους για πιστή συμμόρφωση με τα Υπουργικά Διατάγματα, που σκοπό έχουν τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού – COVID19, προστίθεται.

  • Με οδηγίες της ηγεσίας της Αστυνομίας, οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις ελέγχων, συνεχίζονται και εντατικοποιούνται, με στόχο πάντα την προστασία της δημόσιας υγείας, σημειώνεται.

  • Η πλήρης υπευθυνότητα και η επιμελής τήρηση των αναγκαίων μέτρων, αποστάσεων και κανόνων υγιεινής από όλους μας, είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, σημειώνεται.

26/07/20 15:51

Το τελευταίο διήμερο έγιναν 886 έλεγχοι, 35 καταγγελίες για μέτρα κατά κορονοϊού

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, κατά τους ελέγχους, σε 35 υποστατικά εντοπίστηκαν διάφορες παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε ισάριθμες καταγγελίες. «Με οδηγίες της ηγεσίας της Αστυνομίας, οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις...

rikNews ·

Το τελευταίο διήμερο έγιναν 886 έλεγχοι, 35 καταγγελίες για μέτρα κατά κορονοϊού

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook