15.07.2020

  • Στην τηλεμαχία τους στο BBC το βράδυ της Παρασκευής, οι δύο βασικοί διεκδικητές της πρωθυπουργίας απάντησαν σε ερωτήσεις πολιτών που βρίσκονταν στο ακροατήριο και αναγνωστών του ιστότοπου του βρετανικού ειδησεογραφικού οργανισμού.

  • Δημοσκόπηση που διενεργήθηκε κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας ανέδειξε νικητή τον κ. Τζόνσον με 52% έναντι 48% για τον κ. Κόρμπιν.

  • Πώς μπορείς να πάρεις μια νέα συμφωνία με τις Βρυξέλλες αν δεν πιστεύεις σε αυτή; Δεν μπορείς να διαπραγματευτείς μια συμφωνία αν δεν πιστεύεις σε αυτή, είναι αδιανόητο, αντέτεινε ο Μπόρις Τζόνσον.

  • Ο Τζέρεμι Κόρμπιν απάντησε ότι θα μείνει ουδέτερος διότι δε θέλει να εκπροσωπεί μόνο τους υποστηρικτές του Brexit ή μόνο τους πολέμιους αυτού, αλλά να ενώσει τη χώρα.

07/12/19 19:34

Το τελευταίο debate Τζόνσον-Κόρμπιν

Στην τηλεμαχία τους στο BBC το βράδυ της Παρασκευής, οι δύο βασικοί διεκδικητές της πρωθυπουργίας απάντησαν σε ερωτήσεις πολιτών που βρίσκονταν στο ακροατήριο και αναγνωστών του ιστότοπου του βρετανικού ειδησεογραφικού οργανισμού. Δημοσκόπηση που διενεργήθηκε κατά τη διάρκεια...

rikNews ·

Το τελευταίο debate Τζόνσον-Κόρμπιν

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook