05.06.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στονSuperSportfm104.0 ο εκπρόσωπος τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος.

  • Δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν ο ελλειμματικός προϋπολογισμός της εταιρείας ΑΠΟΕΛ αφού αυτό είναι εδώ και μια δεκαετία η πρακτική που ακολουθείται, με τις ευλογίες των μετόχων.

  • Ο υπεύθυνος επικοινωνίας σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν στη χτεσινή γενική συνέλευση αλλά και το μεταγραφικό… Για την γενική συνέλευση: Κάθε Γενική Συνέλευση έχει εκλογικό χαρακτήρα.

  • Αυτό είναι ένα από τα βασικά μηνύματα τα οποία ο Πετεβίνος επιχείρησε να περάσει σε όσους δυσανασχετούν σε σημερινές τοποθετήσεις του.

31/05/19 15:50

Το στάτους στο ΑΠΟΕΛ

Δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν ο ελλειμματικός προϋπολογισμός της εταιρείας ΑΠΟΕΛ αφού αυτό είναι εδώ και μια δεκαετία η πρακτική που ακολουθείται, με τις ευλογίες των μετόχων. Αυτό είναι ένα από τα βασικά μηνύματα τα οποία ο Πετεβίνος επιχείρησε να περάσει σε όσους δυσανασχετούν...

apoel.net ·

«Ο ΑΠΟΕΛ παίρνει αυτό το ρίσκο για να μπορεί να αντεπεξέλθει»

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στονSuper Sport fm104.0 ο εκπρόσωπος τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος. Για την γενική συνέλευση: «Κάθε Γενική Συνέλευση έχει εκλογικό χαρακτήρα. Ακόμα και αν δεν υπάρξουν υποψηφιότητες, υπάρχει η πρόνοια στο καταστατικό για επανεκλογή κάποιων...

Apoel365.net ·

«Ο ΑΠΟΕΛ παίρνει αυτό το ρίσκο για να μπορεί να αντεπεξέλθει»

Apoel365.net

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook