15.08.2022

  • Το Εθνικό Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας του Smithsonian σπεύδει να συγκεντρώσει σημαίες, πλακάτ διαμαρτυρίας και άλλα από την εισβολή υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου.

  • Εκείνη την ημέρα, οι εισβολείς ήρθαν σε στενή επαφή με τη συλλογή έργων τέχνης του Κογκρέσου, στην οποία περιλαμβάνονται πίνακες του John Trumbull και 100 αγάλματα ιστορικών προσωπικοτήτων των ΗΠΑ.

  • Ως ιστορικός, επιθυμώ να διατηρηθούν τα πάντα τόνισε, μιλώντας στην Washington Post, η Jane Campbell, πρόεδρος της US Capitol Historical Society.

  • Αν και τα έργα τέχνης φαίνεται ότι απέφυγαν σημαντικές φθορές από τους βίαιους εισβολείς, πολλά από τα αντικείμενα που κρατούσαν αυτοί και τα άφησαν πίσω μετά την εκκένωση του Καπιτωλίου ενδέχεται να καταλήξουν σε μουσείο.

14/01/21 18:32

Τo Smithsonian συγκεντρώνει σημαίες, πλακάτ και άλλα είδη από την εισβολή στο Καπιτώλιο

Το Εθνικό Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας του Smithsonian σπεύδει να συγκεντρώσει σημαίες, πλακάτ διαμαρτυρίας και άλλα από την εισβολή υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου. Εκείνη την ημέρα, οι εισβολείς ήρθαν σε στενή επαφή με τη συλλογή έργων...

rikNews ·

Τo Smithsonian συγκεντρώνει σημαίες, πλακάτ και άλλα είδη από την εισβολή στο Καπιτώλιο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook