25.05.2019

  • Παίρνουμε την ειδική φόρμα με σχήμα αυγούκαι την χωρίζουμε στη μέση.

  • Χτυπάμε ελαφρά το ταψί για να απλώσει η κουβερτούρα και να σχηματιστεί η βάση.

  • Ψεκάζουμε με το χρυσό σπρέικαι αφήνουμε να στεγνώσει Μεταφέρουμε τη λευκή κουβερτούρα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και φροντίζουμε να είναι χλιαρή.

  • Ξεφορμάρουμε τα μισά σοκολατένια αυγά και τα ακουμπάμε πάνω στο καυτό ταψί.

23/04/19 16:24

Το πιο εντυπωσιακό πασχαλινό αυγό

Παίρνουμε την ειδική φόρμα με σχήμα αυγού και την χωρίζουμε στη μέση. Βάζουμε 2-3 κ.σ. από την κουβερτούρα σε κάθε φόρμα και απλώνουμε με ένα πινέλο. Αφήνουμε να σταθεροποιηθεί 10 λεπτά εκτός ψυγείου. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για άλλη μια φορά. Σε ένα ταψί απλώνουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook