25.05.2022

  • Το Περιφερειακό Γυμνάσιο Κιτίου στην Λάρνακα, κέρδισε το 2º βραβείο στον Παγκύπριο Διαγωνισμό συγγραφής ερευνητικής εργασίας για την Επιστήμη της Μετεωρολογίας υπο την αιγίδα της Επιθεώρησης της Φυσικής.

  • Οι μαθητές του τμήματος Β΄2, Προκόπης Αρέστη, Ανδρέας Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Γεωργίου και Μιχάλης Σεκκίδης προτρέπουν και άλλα παιδιά συνομήλικους τους να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.

  • Οι μαθητές θα βραβευτούν στις 18/04/2019 στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού η ώρα 13:00μ.μ. *Φωτεινή Φωτίου Καθηγήτρια Γεωγραφίας

  • Σύμφωνα με τους μαθητές η διεξαγωγή της έρευνας τους βοήθησε να αποκτήσουν δεξιότητες συνεργασίας, έμαθαν για την επικινδυνότητα της Αφρικανικής σκόνης η οποία αρκετά συχνά αιωρείται στην ατμόσφαιρα.

09/04/19 19:26

Το Περ. Γυμνάσιο Κιτίου βραβεύτηκε με 2º Παγκύπριο Βραβείο στα πλαίσια του μαθήματος της Γεωγραφίας

Το Περιφερειακό Γυμνάσιο Κιτίου στην Λάρνακα, κέρδισε το 2º βραβείο στον Παγκύπριο Διαγωνισμό συγγραφής ερευνητικής εργασίας για την Επιστήμη της Μετεωρολογίας υπο την αιγίδα της Επιθεώρησης της Φυσικής. Στην έρευνα τους οι μαθητές ανάλυσαν το μετεωρολογικό φαινόμενο της...

ΠαιδείαNews ·

Το Περ. Γυμνάσιο Κιτίου βραβεύτηκε με 2º Παγκύπριο Βραβείο στα πλαίσια του μαθήματος της Γεωγραφίας

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook