20.07.2019

  • Το πανεπιστήμιο UCLan έχει περήφανα κερδίσει σε τρεις κατηγορίες τωνTimesHigherEducation(THE) βραβείων για το 2018, κάτι που αποτελεί ρεκόρ καθώς ξεπέρασε κάθε άλλο πανεπιστήμιο εκείνη τη βραδιά.

  • H Liz Bromley (Joint Institutional Lead) ανέφερε: Toνα φεύγεις με περισσότερα βραβεία από οποιοδήποτε άλλο Πανεπιστήμιο είναι απολύτως εξαιρετικό, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη.

  • Το πανεπιστήμιο UCLan μετέφερε περίπου 700 φοιτητές και προσωπικό από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Ιατρικής Σχολής της Καραϊβικής στην πανεπιστημιούπολή του όταν αυτοί εκτοπίστηκαν από τον τυφώνα Irma στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2017.

  • Η Dr Lynne Livesey (Joint Institutional Lead), πρόσθεσε: Η φανταστική δουλειά, η οποία πραγματοποιείται σε ολόκληρο το ίδρυμα, έχει αναγνωριστεί ευρέως μέσω αυτών των διακεκριμένων βραβείων βιομηχανίας.

04/02/19 12:50

Το Πανεπιστήμιο UCLan απαριθμεί τρεις επιτυχίες στα Oscar του πανεπιστημιακού κόσμου

Το πανεπιστήμιο UCLan έχει περήφανα κερδίσει σε τρεις κατηγορίες τωνTimesHigherEducation(THE) βραβείων για το 2018, κάτι που αποτελεί ρεκόρ καθώς ξεπέρασε κάθε άλλο πανεπιστήμιο εκείνη τη βραδιά. Ευρέως αναγνωρισμένα ως τα “Όσκαρ του τομέα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης...

ΠαιδείαNews ·

Το Πανεπιστήμιο UCLan απαριθμεί τρεις επιτυχίες στα Oscar του πανεπιστημιακού κόσμου

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook