25.06.2019

  • Κατά την πολύχρονη πορεία του το Τμήμα Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Frederick, προσφέρει πολιτισμική παιδεία, καλλιεργεί την κριτική σκέψη και στηρίζει έμπρακτα τα νέα ταλέντα της Κύπρου.

  • Πιο συγκεκριμένα, το Πανεπιστήμιο Frederick παραχώρησε υποτροφίες στους μαθητές Ανδρέα Ανθίμου και Παναγιώτα Γεωργιάδη, της Τεχνικής και Επαγγελματικής Σχολής Κατάρτισης Μακάριος Γ’, οι οποίοι απέσπασαν την πρώτη θέση στον διαγωνισμό στην κατηγορία της αφίσας.

  • Με γνώμονα την πρόοδο και την ανάπτυξη των δημιουργικών τεχνών, το Τμήμα κάθε χρόνο παραχωρεί αριθμό υποτροφιών σε διαγωνισμούς που προβάλουν τον πολιτισμό, την ευρηματικότητα και την κοινωνική ευσυνειδησία.

  • Οι μαθητές της Σχολής με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους κ. Μαρίας Παπαδημητρίουδημιούργησαν μια αφίσα με θέμα την Ιωάννα της Λωραίνης.

15/04/19 11:14

Το Πανεπιστήμιο Frederick στηρίζει τη δημιουργικότητα!

Κατά την πολύχρονη πορεία του το Τμήμα Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Frederick, προσφέρει πολιτισμική παιδεία, καλλιεργεί την κριτική σκέψη και στηρίζει έμπρακτα τα νέα ταλέντα της Κύπρου. Με γνώμονα την πρόοδο και την ανάπτυξη των δημιουργικών τεχνών,...

ΠαιδείαNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook