18.01.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Στον 19χρονο διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα και στη συνέχεια του έγινε τελικός έλεγχος νάρκοτεστ με σκοπό να σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή εξέταση.

  • Σημειώνεται ότι είναι ο τρίτος οδηγός στην Πάφο που εντοπίζεται να οδηγεί έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών από την ημέρα εφαρμογής της συγκεκριμένης νομοθεσίας το τελευταίο διάστημα.

  • Οι άλλοι δυο οδηγοί που εντοπίστηκαν πρόσφατα ήταν δυο νεαροί Ελληνοκύπριοι.

08/02/18 12:20

Το νάρκοτεστ «πρόδωσε» 19χρονο στην Πάφο

Ακόμη ένας νεαρός θετικός στο νάρκοτεστ – Εντοπίστηκε στην περιοχή της Χλώρακας Θετικός σε χρήση κάνναβης εντοπίστηκε 19χρονος οδηγός στον οποίο διενεργήθηκε νάρκοτεστ το βράδυ της Τέταρτης από μέλη της τροχαίας Πάφου στην περιοχή της Χλώρακας. Πρόκειται για Βρετανό…...

Larnacavoice.com ·

Το νάρκοτεστ «πρόδωσε» 19χρονο στην Πάφο

Larnacavoice.com

Θετικός σε οδήγηση υπό την επήρεια κάνναβης 19χρονος

Πρόκειται για Βρετανό που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο. Στον 19χρονο διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα και στη συνέχεια του έγινε τελικός έλεγχος νάρκοτεστ με σκοπό να σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή εξέταση. Σημειώνεται...

rikNews ·

Θετικός σε οδήγηση υπό την επήρεια κάνναβης 19χρονος

rikNews

Θετικός σε έλεγχο ναρκοτέστ στην Πάφο

Νεαρός ηλικίας 19 ετών, βρέθηκαν θετικός σε έλεγχο νάρκοτεστ που του διενεργήθηκε χθες βράδυ στην Πάφο.  Διαβάστε περισσότερα »

filoksenos.blogspot.com ·

Θετικός σε έλεγχο ναρκοτέστ στην Πάφο

filoksenos.blogspot.com

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook