02.07.2020

  • Ναι celebrities όπως η Beyonce, η Blake Lively, η Lopez, οι Kardashians και πολλές άλλες, έχουν ομολογήσει πως χρησιμοποιούν τα (συνήθως ακριβά) προϊόντα ενυδάτωσης, σύσφιξης και αντιγήρανσης ματιών στα χείλη τους.

  • Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότερες ξεχνούν πως και τα χείλη χρειάζονται αντηλιακή προστασία (υπάρχουν ειδικά προϊόντα στην αγορά) και κυρίως ξεχνούν να τα ενυδατώνουν όπως πρέπει.

  • Οι celebrities γνωρίζουν πως για να δείχνουν τα χείλη τους τέλεια όταν κάνουν red carpet εμφανίσεις θα πρέπει να είναι καλά ενυδατωμένα και που βρίσκουν την τέλεια λύση; Στα προϊόντα περιποίησης ματιών.

  • Απλώστε μικρή ποσότητα, κάθε βράδυ, αφού έχετε κάνει ήπια απολέπιση σε καθαρά χείλη (π.χ.με μια μαλακή οδοντόβουρτσα) και θα δείτε τα χείλη σας να δείχνουν πιο νεανικά και ζουμερά από ποτέ

28/08/19 14:03

To μυστικό των celebrities για άψογα juicy χείλη είναι απλό

Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότερες ξεχνούν πως και τα χείλη χρειάζονται αντηλιακή προστασία (υπάρχουν ειδικά προϊόντα στην αγορά) και κυρίως ξεχνούν να τα ενυδατώνουν όπως πρέπει. Οι celebrities γνωρίζουν πως για να δείχνουν τα χείλη τους τέλεια όταν κάνουν red carpet...

Sigmalive Magazine ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook