17.10.2019

  • Βάζουμε το καινούριο μείγμα μας πίσω στο κατσαρολάκι, το βάζουμε πάλι στο μάτι σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα μας.

  • Extra tip: Σε περίπτωση που μας κάνει σβολάκια η κρέμα, την περνάμε απο σουρωτήρι για να τα αφαιρέσουμε.

  • Μην ξεχάσετε να την σκεπάσετε με μεμβράνη όταν είναι έτοιμη για να μην σχηματίσει κρούστα από επάνω.

  • Μπορείτε να την έχετε στο ψυγείο, μέχρι και δύο ημέρες, πριν την χρησιμοποιήσετε.

26/07/19 12:29

Tο μυστικό για μια γευστική και μυρωδάτη κρέμα ζαχαροπλαστικής

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί μέχρι να αρχίσει να κάνει αφρό στα πλαϊνά τοιχώματα. Παράλληλα, σε ένα γυάλινο μπολ βάζουμε τους κρόκους και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι και το κορν φλαόυρ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook