08.08.2022

  • Το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Νερού του ΣΥΛ, η εκδήλωση επιλογής της κυπριακής συμμετοχής στον διεθνή διαγωνισμόStockholm Junior Water Prize, ο οποίος διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

  • Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν οι εξής παρουσιάσεις: Λύκειο Πέτρου και Παύλου, Λεμεσός (νικήτρια ομάδα) Μαθήτριες: Άννα Κουμή και Ειρήνη Ισκαντάρ Τίτλοςπαρουσίασης: Investigating detection of floating plastic litter from Space”.

  • Το Μουσείο Νερού του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού, ως διοργανωτής του διαγωνισμού στην Κύπρο, κάλεσε τα επιλεγμένα σχολεία για παρουσίαση των εργασιών τους στην κριτική επιτροπή.

  • Σκοπός της εργασίας είναι ο εντοπισμός πλαστικών στις θαλάσσιες περιοχές με τη χρήση τεχνικών τηλεπισκόπησης όπως είναι η χρήση μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (UAV) και η χρήση ευρωπαϊκών δορυφορικών εικόνων.

22/04/19 10:35

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Το Λύκειο Απ. Πέτρου και Παύλου θα εκπροσωπεί την Κύπρο στον διαγωνισμό Stockholm Junior Water Prize

Το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Νερού του ΣΥΛ, η εκδήλωση επιλογής της κυπριακής συμμετοχής στον διεθνή διαγωνισμό Stockholm Junior Water Prize, ο οποίος διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Το Μουσείο Νερού του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας...

ΠαιδείαNews ·

Το Λύκειο Απ. Πέτρου και Παύλου θα εκπροσωπεί την Κύπρο στον διαγωνισμό Stockholm Junior Water Prize

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook