21.06.2019

  • Στη συνέχεια βάζουμε τα καρυκεύματα (κάρυ, τούρμερικ, τζίντζερ, γλυκιά πάπρικα, κύμινο) για να ανοίξουν.

  • Προσθέτουμε το κοτόπουλο σε κύβους ήμικρά κομμάτια, το μπιζέλι και τα ντοματίνια και ψήνουμε για ακόμα 10 λεπτά.

11/06/19 11:29

Το κοτόπουλο της Τρίτης με τα φασόλια της Δευτέρας

Ανάβουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια βάζουμε τα καρυκεύματα (κάρυ, τούρμερικ, τζίντζερ, γλυκιά πάπρικα, κύμινο) για να ανοίξουν. Να αποκτήσουν δηλαδή γεύση και άρωμα. Τσιγαρίζουμε μόνο για μισό λεπτό. Έπειτα ρίχνουμε τη γλυκοπατάτα και τα φασόλια....

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook