08.07.2020

  • Προσθέτει ότι η σούρα (το συμβουλευτικό όργανο) έχει δηλώσει πίστη στον Αμπού Ιμπραήμ αλ Χασέμι αλ Κουράσι ως τον διοικητή των πιστών και νέο χαλίφη των μουσουλμάνων.

  • Οι κουρδικές δυνάμεις στη Συρία, σύμμαχοι της Ουάσιγκτον για χρόνια στη μάχη εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, εκφράζουν επίσης φόβους για αντίποινα της οργάνωσης μετά τον θάνατο του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

  • Αναμένουμε τα πάντα, ακόμα και επιθέσεις εναντίον φυλακών είπε ο Μάζλουμ Αμπντί, διοικητής των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, αναφερόμενος στα κέντρα κράτησης που ελέγχουν οι Κούρδοι, όπου βρίσκονται φυλακισμένοι χιλιάδες τζιχαντιστές.

  • Προσέχετε την εκδίκηση εναντίον των αποστατών, την απομάκρυνση της αδικίας από τους καταπιεσμένους και την προσέγγιση στον Θεό με το αίμα των πολυθεϊστών αναφέρεται επίσης.

31/10/19 21:57

Το "Ισλαμικό Κράτος" επιβεβαίωσε το θάνατο του Μπαγντάντι

«Ω, μουσουλμάνοι, ω, μουτζαχεντίν, στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους (...), θρηνούμε για τον διοικητή των πιστών Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι» ακούγεται να λέει ο Αμπού Χάμζα αλ Κουράσι, που παρουσιάζεται ως ο νέος εκπρόσωπος της τρομοκρατικής οργάνωσης, σε ένα ηχητικό μήνυμα...

rikNews ·

Το "Ισλαμικό Κράτος" επιβεβαίωσε το θάνατο του Μπαγντάντι

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook