21.05.2022

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Το Ιράν διέκοψε όλες τις πτήσεις του προς αεροδρόμια του ιρακινού Κουρδιστάν έπειτα από αίτημα της κεντρικής κυβέρνησης της Βαγδάτης, μετέδωσε σήμερα το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Fars, μια ημέρα πριν από το δημοψήφισμα για ανεξαρτησία.

  • Διάφορες περιφερειακές και διεθνείς δυνάμεις κατέστησαν σαφή την αντίρρηση τους σε μια τέτοια κίνηση και το Ανώτατο Δικαστήριο του Ιράκ αποφάσισε να σταματήσει κάθε προετοιμασία της ψηφοφορίας.

  • Παιχνίδια πολέμου Οι ιρανικές δυνάμεις ξεκίνησαν παιχνίδια πολέμου στην περιοχή κοντά στα σύνορα με το ιρακινό Κουρδιστάν.

  • Στρατιωτικές κινήσεις σχεδιάζει η Τουρκία Η Άγκυρα επίσης δήλωσε το Σάββατο, ότι θα λάβει μέτρα ασφάλειας, όπως και άλλα μέτρα, ως απάντηση στο προγραμματισμένο δημοψήφισμα ανεξαρτησίας, το οποίο μάλιστα, χαρακτήρισε τρομερό λάθος.

24/09/17 16:37

Το Ιράν διέκοψε τις πτήσεις προς ιρακινό Κουρδιστάν-Στρατιωτικές κινήσεις σχεδιάζει η Τουρκία

Το Ιράν διέκοψε όλες τις πτήσεις του προς αεροδρόμια του ιρακινού Κουρδιστάν έπειτα από αίτημα της κεντρικής κυβέρνησης της Βαγδάτης, μετέδωσε σήμερα το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Fars, μια ημέρα πριν από το δημοψήφισμα για ανεξαρτησία. Το πρακτορείο ειδήσεων επικαλείται...

TVOneNews ·

Ιρακινό Κουρδιστάν: το επερχόμενο δημοψήφισμα και η στάση των σοσιαλιστών

Τη Δευτέρα 25 Σεπτέμβρη, η κούρδικη περιοχή του Ιράκ (Νότιο Κουρδιστάν) πρόκειται να διοργανώσει δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της περιοχής. Διάφορες περιφερειακές και διεθνείς δυνάμεις κατέστησαν σαφή την αντίρρηση τους σε μια τέτοια κίνηση και το Ανώτατο Δικαστήριο του...

nedacy.wordpress.com ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook