25.03.2019

  • Στις 6 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών/τριών της Β’ Λυκείου του Γυμνασίου–Λυκείου ΟΛΥΜΠΙΟΝ, στη Βουλή των Αντιπροσώπων, στα πλαίσια του προγράμματοςΣχολείο Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

  • Οι μαθητές/τριες μέσα από αυτή τη μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να καθίσουν στα έδρανα της Βουλής και να νιώσουν για λίγο Βουλευτές.

  • Επίσης είχαν τη δυνατότητα να συνδιαλεχθούν με τον τέως Ευρωβουλευτή κ. Τριανταφυλλίδη, ο οποίος τους μεταλαμπάδευσε τις εμπειρίες του από την Ευρωβουλή και απάντησε εύστοχα σε όλα τα ερωτήματα - προβληματισμούς των μαθητών/τριών.

  • Ακόμη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία προσομοίωση της πραγματικής Βουλής, στην οποία οι νεαροί/ες βουλευτές κλήθηκαν να συζητήσουν και να ψηφίσουν μια πρόταση νόμου που τους δόθηκε.

08/02/19 15:06

Το Γυμνάσιο-Λύκειο ΟΛΥΜΠΙΟΝ στη Βουλή των Αντιπροσώπων

Στις 6 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών/τριών της Β’ Λυκείου του Γυμνασίου–Λυκείου ΟΛΥΜΠΙΟΝ, στη Βουλή των Αντιπροσώπων, στα πλαίσια του προγράμματος«Σχολείο Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου». Οι μαθητές/τριες μέσα από αυτή τη μοναδική...

ΠαιδείαNews ·

Το Γυμνάσιο-Λύκειο ΟΛΥΜΠΙΟΝ στη Βουλή των Αντιπροσώπων

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook