20.11.2017

  • ΧΙΡΟΣΙΜΑ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)-Οι άνθρωποι που μασάνε αργά το φαγητό τους όταν τρώνε, έχουν μικρότερες πιθανότητες να παχύνουν και να αναπτύξουν μεταβολικό σύνδρομο, σύμφωνα με μια νέα ιαπωνική επιστημονική μελέτη.

  • Επί πλέον, όσοι έτρωγαν πιο γρήγορα, είχαν μέσα σε αυτή την πενταετία πάρει περισσότερα κιλά, είχαν μεγαλύτερη περιφέρεια μέσης και υψηλότερο σάκχαρο, σε σχέση με όσους έτρωγαν αργά.

  • Επίσης το γρήγορο μάσημα προκαλεί μεγαλύτερες αυξομειώσεις του σακχάρου, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε ινσουλινοαντοχή δήλωσε ο Γιαμά

  • Όταν οι άνθρωποι τρώνε γρήγορα, δεν χορταίνουν εύκολα και τείνουν να ξαναφάνε.

14/11/17 14:41

Το αργό μάσημα του φαγητού προστατεύει από το πάχος και το μεταβολικό σύνδρομο

ΧΙΡΟΣΙΜΑ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)- Οι άνθρωποι που μασάνε αργά το φαγητό τους όταν τρώνε, έχουν μικρότερες πιθανότητες να παχύνουν και να αναπτύξουν μεταβολικό σύνδρομο, σύμφωνα με μια νέα ιαπωνική επιστημονική μελέτη. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Τακαγιούκι Γιαμάτζι του Πανεπιστημίου...

υγείαnews ·

Το αργό μάσημα του φαγητού προστατεύει από το πάχος και το μεταβολικό σύνδρομο

υγείαnews

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook