21.08.2019

  • Προθερμαίνουμετο φούρνο στους 180 βαθμούς και ετοιμάζουμεέναορθογώνιο ταψί με αντικολλητική κόλλα και ελάχιστο ελαιόλαδο.

  • Έπειτα, στο ίδιο αυτό μπολ βάζουμετο σιρόπι, το αμυγδαλοβούτυρο και τη βανίλια.

  • Βάζουμετα ξηρά υλικά στα υγρά και ανακατεύουμε να γίνουν ένα σώμα.

  • Καλύπτουμε το κέικ τα πρώτα 20 λεπτά με αλουμίνιο και στη συνέχεια αφαιρούμεμγια το αλεύρι αμυγδάλου την τάση να ψήνετε πολύ εύκολα.

27/06/19 15:52

Το απόλυτο κέικ του καλοκαιριού

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ετοιμάζουμε ένα ορθογώνιο ταψί με αντικολλητική κόλλα και ελάχιστο ελαιόλαδο. Σε ένα μπολάκι αναμειγνύουμε τα ξηρά υλικά. Σε ένα άλλο μπολάκι χτυπούμε τα αυγά και προσθέτουμε την μπανάνα. Αναμειγνύουμε μέχρι να γίνουν ένα...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook