14.08.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο κ. Αλεξάνδρου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην συνεργασία του Τμήματος Δασών με την Αστυνομία αλλά και την Υπηρεσία Θήρας για τον εντοπισμό των δραστών.

  • Πρόσθετα μέτρα από το Τμήμα Δασών Επιπρόσθετα μέτρα, προτίθενται να λάβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, για αποτροπή κακόβουλων ενεργειών, όπως η χθεσινή μεγάλη πυρκαγιά στο δάσος του Ακάμα.

  • Για μία μάλιστα στην Κρήττου Μαρότου η αστυνομία κατάφερε να εξασφαλίσει μαρτυρία σε βάρος 58χρονου κατοίκου της κοινότητας ο οποίος συνελήφθη.

  • Ενδεικτικά σημείωσε πως τέθηκε απευθείας φωτιά σε πέντε διαφορετικά σημεία με διαφορά κάποιου χρόνου και σε μελετημένη απόσταση ούτως ώστε με την εκδήλωση των πέντε εστιών ταυτόχρονα να δυσκολέψουν το έργο πυρόσβεσης.

14/11/19 14:42

Τμήμα Δασών: Απευθείας τέθηκε η πυρκαγιά στον Ακάμα

Ενδεικτικά σημείωσε πως τέθηκε απευθείας φωτιά σε πέντε διαφορετικά σημεία με διαφορά κάποιου χρόνου και σε μελετημένη απόσταση ούτως ώστε με την εκδήλωση των πέντε εστιών ταυτόχρονα να δυσκολέψουν το έργο πυρόσβεσης. Ο κ. Αλεξάνδρου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην συνεργασία...

rikNews ·

Τμήμα Δασών: Απευθείας τέθηκε η πυρκαγιά στον Ακάμα

rikNews

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στον Ακάμα

Όπως και τις προηγούμενες μέρες εξερράγησαν άλλες 7 πυρκαγιές σε διάφορες κοινότητες της επαρχίας. Για μία μάλιστα στην Κρήττου Μαρότου η αστυνομία κατάφερε να εξασφαλίσει μαρτυρία σε βάρος 58χρονου κατοίκου της κοινότητας ο οποίος συνελήφθη. Πρόσθετα μέτρα από το Τμήμα...

rikNews ·

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στον Ακάμα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook