16.12.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Οπως είπε ο κύριος Κυπριανού, ενδιαφέρον για να παραστούν στην κηδεία επέδειξαν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο τεως πρόεδρος του Ευρωκοινβουλίου Μάρτιν Σιούλτς.

  • Συνεδρίαση Υπουργικού Το Υπουργικο Συμβούλιο συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα στις δέκα και δεκαπέντε το πρωι, για να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με την κηδεία και την ταφή του Δημήτρη Χριστόφια.

  • Οπως δήλωσε στο τρίτο ο υφυπουργός παρά τω προέδω Βασίλης Πάλμας, ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τιμηθεί με βάση τα όσα προβλέπει το πρωτόκολλο.

  • Αυτό ανέφερε θα ληφθεί υπόψιν στον καθορισμό της ημέρας και της ώρας της κηδείας.

22/06/19 12:16

Την Τρίτη η κηδεία του Δημήτρτη Χριστόφια

Με τιμές εν ενεργεία Προέδρου της Δημοκρατίας θα τελεστεί η κηδεία του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ενώ η ημέρα της κηδείας του, η ερχόμενη Τρίτη 25 Ιουνίου, κηρύσσεται ως δημόσια αργία στη Κύπρο.Διαβάστε περισσότερα »

filoksenos.blogspot.com ·

Την Τρίτη η κηδεία του Δημήτρτη Χριστόφια

filoksenos.blogspot.com

Έκτακτο υπουργικό για την κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια

Μιλώντας στο τρίτο ο Γενικός Γραμματέας του Ακέλ Αντρος Κυπριανού είπε οτι λεπτομέρειες για την κηδεία θα ανακοινωθούν γύρω στις έντεκα το πρωϊ, μετά τη συνεδρα του πολιτικού γραφείου του κόμματος, σε συνεννόηση με την οικογένεια του εκλιπόντος. Οπως είπε ο κύριος Κυπριανού,...

rikNews ·

Έκτακτο υπουργικό για την κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook