19.06.2019

  • ΚΥΠΕ -Αναμένεται τρεις εκ των εμπλεκόμενων φορέων στην εκπαίδευση, να καταθέσουν την ερχόμενη Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου, σε συνάντηση με την Επιτροπή Αξιολόγησης του μαθητή, κοινή πρόταση, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

  • Εξάλλου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ Παναγιώτης Λυσάνδρου ανέφερε ότι η ΟΛΤΕΚ έχει τις δικές της θέσεις όσον αφορά στην αξιολόγηση του μαθητή.

  • Η ΟΛΤΕΚ, συνέχισε, εισηγείται όπως ολοκληρωθούν νέα αναλυτικά προγράμματα και αντίστοιχα βιβλία, ώστε να εξασφαλίζεται η ομοιομορφία των εξετάσεω Ζητούμε, επίσης, οι εξετάσεις να είναι κεντρικές.

  • Εισηγούμαστε όπως κατά τη διάρκεια που δεν θα γίνονται μαθήματα, οι μαθητές να μπορούν να έρχονται στο σχολείο για επίλυση αποριών σχετικά με τις εξετάσεις, ώστε να μην χρειάζεται να καταφεύγουν στα φροντιστήρια.

11/02/19 15:28

Την Τετάρτη καταθέτουν τις προτάσεις τους για την αξιολόγηση του μαθητή, οι εμπλεκόμενοι φορείς

ΚΥΠΕ -Αναμένεται τρεις εκ των εμπλεκόμενων φορέων στην εκπαίδευση, να καταθέσουν την ερχόμενη Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου, σε συνάντηση με την Επιτροπή Αξιολόγησης του μαθητή, κοινή πρόταση, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  η συνάντηση θα...

ΠαιδείαNews ·

Την Τετάρτη καταθέτουν τις προτάσεις τους για την αξιολόγηση του μαθητή, οι εμπλεκόμενοι φορείς

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook