11.07.2020

  • Οι συστάσεις της ΕΕ υπολείπονται της αναστολής των κανόνων επιστροφής χρημάτων, αλλά φαίνεται να προσφέρουν μια συμβιβαστική λύση στην προσπάθεια να βοηθήσουν τις αεροπορικές αλλά και τις ταξιδιωτικές εταιρείες που έχουν στερέψει από ρευστότητα.

  • Για κουπόνια που ισχύουν για περισσότερο από ένα χρόνο, οι επιβάτες θα πρέπει να μπορούν να ζητήσουν πλήρη επιστροφή χρημάτων έως 12 μήνες μετά την έκδοση των κουπονιών, σύμφωνα με το έγγραφο.

  • Τα vouchers θα πρέπει επίσης να προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες και διαδρομή - σε περίπτωση πτήσης - και τους όρους ταξιδιού με την αρχική κράτηση.

  • Οι διοργανωτές θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι τα κουπόνια επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση για ταξιδιωτικά πακέτα με τον ίδιο τύπο υπηρεσιών ή ισοδύναμης ποιότητας με το πακέτο που ακυρώθηκε, υπογραμμίζει το έγγραφο.

12/05/20 06:15

Την προσφορά κουπονιών για ταξίδια που ακυρώθηκαν εισηγούνται οι Βρυξέλλες

Οι αεροπορικές εταιρείες και οι ταξιδιωτικές εταιρείες της ΕΕ θα πρέπει να προσφέρουν κουπόνια (voucher) για πτήσεις και διακοπές που ακυρώθηκαν λόγω του νέου κορονοϊού με ισχύ τουλάχιστον 12 μηνών, σύμφωνα με τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε μια προσπάθεια τόνωσης...

rikNews ·

Την προσφορά κουπονιών για ταξίδια που ακυρώθηκαν εισηγούνται οι Βρυξέλλες

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook