05.06.2020

  • Ο Ισπανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός πρόσφατα κέρδισε το βραβείο Ερμηνείας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες, για τον ρόλο του στην ταινία Πέδρο Αλμοδόβαρ, Pain and Glory.

  • Ο Μπαντέρας ξεκίνησε την κινηματογραφική του πορεία τη δεκαετία του '80 μαζί με τον Ισπανό σκηνοθέτη, Πέδρο Αλμοδόβαρ στις ταινίες, Labyrinth of Passion (1982) και Matador (1986).

  • Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που θα υποδεχθούμε τον Αντόνιο Μπαντέρας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μονάχου σε αυτό το κορυφαίο σημείο της καριέρας του, δήλωσε η διευθύντρια του Φεστιβάλ του Μονάχου, Diana Iljine.

  • Πήγε στο Χόλυγουντ τη δεκαετία του 1990 και έγινε γνωστός από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του στις ταινίες Philadelphia, Interview with the Vampire.

10/06/19 13:34

Τιμητική βράβευση Μπαντέρας στο Διεθνές Φεστιβάλ Μονάχου

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μονάχου, που θα διεξαχθεί από τις 27 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου, θα τιμήσει, επίσης, το σύνολο της καριέρας του Μπαντέρας προβάλλοντας τις ταινίες του «Tie Me Up! Tie Me Down!», «Desperado», «The Mask of Zorro» και «Evita». Ο Ισπανός ηθοποιός,...

rikNews ·

Τιμητική βράβευση Μπαντέρας στο Διεθνές Φεστιβάλ Μονάχου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook