12.11.2019

  • Αλατοπιπερώνουµε τις γαρίδες, τις µεταφέρουµε σε ένα πιάτο και τις αφήνουµε στην άκρη.

  • Σε ένα µεγάλο τηγάνι ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο σε µέτρια προς δυνατή φωτιά.

  • Προσθέτουµε στο τηγάνι το σκόρδο και το κρεµµύδι, µαγειρεύουµε για 3-4 λεπτά ανακατεύοντας συχνά, µέχρι το κρεµµύδι να γίνει ηµιδιάφανο.

05/08/19 23:41

Τηγανητό ρύζι με λαχανικά, γαρίδες και σάλτσα σόγιας Exotic Food

Σε ένα µικρό µπολ βάζουµε τη σάλτσα σόγιας Εxotic Food, το σησαµέλαιο, το τζίντζερ και το λευκό πιπέρι, χτυπάµε µε σύρµα και αφήνουµε το µείγµα στην άκρη. Σε ένα µεγάλο τηγάνι ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο σε µέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουµε τις γαρίδες και µαγειρεύουµε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook