11.08.2020

  • Σε µία κατσαρόλα βράζουµε το καστανό ρύζι για 20 λεπτά και µόλις είναι έτοιµο το αφήνουµε να κρυώσει.

  • Προσθέτουµε το βρασµένο ρύζι, τον ΑνανάDel Monteσε χυµό, το ζαµπόν, τα φρέσκα κρεµµυδάκια και τη σάλτσα σόγιας.

  • Ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι ή ένα γουόκ.

  • Τα τσιγαρίζουµε για άλλα 3-4 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια για να µη µας κολλήσουν.

27/11/19 10:37

Τηγανητό ρύζι με ανανά Del Monte

Σε µία κατσαρόλα βράζουµε το καστανό ρύζι για 20 λεπτά και µόλις είναι έτοιµο το αφήνουµε να κρυώσει. Σε ένα µικρό µπολ ανακατεύουµε τη σόγια, το τζίντζερ και το αλάτι. Αφήνουµε το µείγµα στην άκρη. Ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι ή ένα γουόκ. Ρίχνουµε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook