18.08.2022

  • Ανέφερε ακόμα ότι το πιο σημαντικό επίτευγμα σε επίπεδο Διασποράς είναι το πρόγραμμα ΝΟΣΤΟΣ, για το οποίο μέχρι σήμερα πραγματοποιήθηκαν τρεις σημαντικές δράσεις σε Αλεξάνδρεια, Λονδίνο και Μελβούρνη.

  • Από την πλευρά του, ο Πρέσβης της Αιγύπτου ευχαρίστησε τον Επίτροπο Προεδρίας για την ενημέρωση και υπογράμμισε τη στήριξη της χώρας του τόσο στο Κυπριακό όσο και στη συνεργασία αναφορικά στα θέματα Διασποράς.

  • Πρόσθεσε ότι είναι σε αυτό το πλαίσιο που προώθησαν και διεύρυναν τη συνεργασία τους σε θέματα Διασποράς, για προώθηση των κοινών τους συμφερόντων, ιδιαίτερα σε ισχυρά κέντρα αποφάσεων στο εξωτερικό.

  • Παράλληλα, είπε πως προωθούνται θέματα κοινού ενδιαφέροντος για τις τρεις χώρες, όπως θέματα νεολαίας, επιχειρηματικότητας, επιστημών και εκπαίδευσης, ανάμεσα στις κοινότητες της Διασποράς.

10/02/21 15:17

Τη συνεργασία για θέματα Διασποράς συζήτησαν Επίτροπος Προεδρίας και Πρέσβης Αιγύπτου

Στη συνεργασία με την Αίγυπτο αναφορικά στα θέματα Διασποράς αναφέρθηκε εκτενώς ο Επίτροπος Προεδρίας, Φώτης Φωτίου, κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα στο γραφείο του με τον νέο Πρέσβη της Αιγύπτου στη Λευκωσία, Amr Mohsen Hamza. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Φωτίου...

rikNews ·

Τη συνεργασία για θέματα Διασποράς συζήτησαν Επίτροπος Προεδρίας και Πρέσβης Αιγύπτου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook