25.09.2020

  • Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναληφθεί από τον Κυπριακό Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων για την προβολή των επιχειρηματικών ευκαιριών στην Κύπρο.

  • Ο κ. Καραμοντάνης ανέφερε ότι η μαρίνα Αγίας Νάπας είναι ένα μοναδικό έργο όχι μόνο για την Κύπρο αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη, και αποτελεί τη μεγαλύτερη ξένη επένδυση σήμερα στη Κύπρο.

  • Η διεθνής συγκυρία και οι πολιτικές εξελίξεις στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο, καθιστούν τη μαρίνα Αγία Νάπας ελκυστικό προορισμό για υψηλές επενδύσεις και το έργο αλλάζει το επιχειρηματικό προφίλ της επαρχίας Αμμοχώστου και της Κύπρου γενικότερα, σημείωσαν.

  • Ο Πρόεδρος του CIPA Μιχάλης Μιχαήλ ευχαρίστησε τη διεύθυνση της Μαρίνας Αγίας Νάπας για τη φιλοξενία και την παρουσίαση του έργου στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

06/06/19 23:18

Τη μαρίνα Αγίας Νάπας επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του CIPA

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναληφθεί από τον Κυπριακό Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων για την προβολή των επιχειρηματικών ευκαιριών στην Κύπρο. Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών,...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook