08.08.2022

  • Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, Δρ Κυπριανός Δ. Λούης, τον οποίο εκφώνησε ο Δρ Παντελής Παντελή, Πρώτος Λειτουργός Εκπαίδευσης.

  • Η συναυλία εντασσόταν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στη μνήμη του Θεόδουλου Καλλίνικου, Άρχοντα Πρωτοψάλτη της Εκκλησίας της Κύπρου, με αφορμή το ευρωπαϊκό έτος πολιτιστικής κληρονομιάς (2018).

  • Ακολούθησε η θρησκευτική συναυλία από τον Χορό Ιεροψαλτών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός, τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, την Παιδική και Γυναικεία Χορωδία Άγιος Ιωάννης και το Μουσικό Σχήμα Ηδύμελπον.

  • Συγχάρηκε, επίσης, τους μαθητές και τις μαθήτριες Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων που διακρίθηκαν στον Α΄ Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό στη μνήμη του Θεόδουλου Καλλίνικου με θέμα Θεόδουλος Καλλίνικος.

22/04/19 10:05

Θρησκευτική Συναυλία και Τελετής Βράβευσης μαθητών

Που διακρίθηκαν στονΑ΄ Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό στη μνήμη του Θεόδουλου Καλλίνικου με θέμα: «Θεόδουλος Καλλίνικος. Εμπνέομαι από το έργο του, δημιουργώ στη μνήμη του» Το Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου,...

ΠαιδείαNews ·

Θρησκευτική Συναυλία και Τελετής Βράβευσης μαθητών

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook