23.08.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ως ανεξάρτητος υποψήφιος, ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας κέρδισε τις δημοτικές εκλογές και ανέλαβε το αξίωμα του Δημάρχου Λευκωσίας την 1η Ιανουαρίου 2002, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2006.

  • Απευθύνοντας ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημειώνει ότι θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι για την παρακαταθήκη που αφήνει ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας.

  • Μαζί με τη σύζυγο του βρίσκονταν στη διαδικασία ανέγερσης ενός Πολιτιστικού Κέντρου στο Καϊμακλί για τη μόνιμη έκθεση και προαγωγή της τέχνης.

  • Ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας μετείχε στις δημόσιες υποθέσεις υπηρετώντας σε διάφορα κοινωνικά ιδρύματα και επιχειρηματικούς οργανισμούς.

15/05/19 18:51

Θλίψη εκφράζει ο ΠτΔ για τον θάνατο του Μιχαλάκη Ζαμπέλα

Επισημαίνοντας την προσφορά του εκλιπόντα τόσο στην οικονομική δραστηριότητα και την ανάπτυξη της χώρας όσο και στον πολιτιστικό τομέα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης υπογραμμίζει την απώλεια ιδιαίτερα για τη Λευκωσία, για την οποία ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας έδειχνε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον.  Απευθύνοντας...

rikNews ·

Θλίψη εκφράζει ο ΠτΔ για τον θάνατο του Μιχαλάκη Ζαμπέλα

rikNews

Απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών ο πρώην δήμαρχος Λευκωσίας

Ως ανεξάρτητος υποψήφιος, ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας κέρδισε τις δημοτικές εκλογές και ανέλαβε το αξίωμα του Δημάρχου Λευκωσίας την 1η Ιανουαρίου 2002, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2006. Ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας μετείχε στις δημόσιες υποθέσεις υπηρετώντας σε...

rikNews ·

Απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών ο πρώην δήμαρχος Λευκωσίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook