29.03.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Τόνισε ότι στη σύσκεψη χθες με τους Υπουργούς Υγείας, Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, συζητήθηκαν όλες οι πτυχές του θέματος ώστε να μελετηθούν τρόποι αντιμετώπισης.

  • Το παιδί φοιτά σε Δημοτικό Σχολείο της Θεσσαλονίκης, το οποίο λειτούργησε κανονικά τις προηγούμενες μέρες ωστόσο σήμερα δόθηκαν οδηγίες όπως παραμένει κλειστό για προληπτικούς λόγους.

  • Πρόκειται για το ανήλικο παιδί της 38χρονης η οποία βρέθηκε, χθες, θετική στον κορονοϊό.

  • Ερωτηθείς αν υπάρχει συνεργασία στα κατεχόμενα, με δεδομένο και το ύποπτο κρούσμα, ο Νίκος Χριστοδουλίδης είπε ότι συνεργασία υπάρχει σε επίπεδο δικοινοτικής τεχνικής επιτροπής για την υγεία.

27/02/20 13:45

Θετικό στον κορονοϊό και το παιδί της 38χρονης

Πρόκειται για το ανήλικο παιδί της 38χρονης η οποία  βρέθηκε, χθες, θετική στον κορονοϊό. Το παιδί φοιτά σε Δημοτικό Σχολείο της Θεσσαλονίκης, το οποίο λειτούργησε κανονικά τις προηγούμενες μέρες ωστόσο σήμερα δόθηκαν οδηγίες όπως παραμένει κλειστό για προληπτικούς λόγους. Η...

rikNews ·

Θετικό στον κορονοϊό και το παιδί της 38χρονης

rikNews

Κορονοϊός: Πλήρης εφαρμογή πρωτοκόλλων

Μιλώντας στην Πρώτη Ενημέρωση, ο κύριος Χριστοδουλίδης ανέφερε πως όταν υπάρξουν αποφάσεις, αυτές θα ανακοινωθούν. Τόνισε ότι στη σύσκεψη χθες με τους Υπουργούς Υγείας, Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, συζητήθηκαν όλες οι πτυχές του θέματος ώστε να μελετηθούν τρόποι αντιμετώπισης. Η...

rikNews ·

Κορονοϊός: Πλήρης εφαρμογή πρωτοκόλλων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook