06.07.2020

  • Στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, ο πρόεδρος Αναστασιάδης είναι διατεθειμένος να προωθήσει διασφαλίσεις για τους Τουρκοκυπρίους, για όλους τους φυσικούς πόρους.

  • Κληθείς να σχολιάσει την χθεσινή συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, είπε ότι είναι εμφανές ότι Μεβλούτ Τσαβούσογλου ψεύδεται όσον αφορά το πλαίσιο της συνομιλίας που είχε με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

  • Δεν πρόκειται για κινήσεις οι οποίες θέτουν εν αμφιβόλω κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας ή αφήνουν σκιές για αναγνώριση.

  • Ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ανέφερε ότι ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου έδωσε δεκάδες συνεντεύξεις μετά το Κραν Μοντάνα, ρωτήθηκε ξεκάθαρα στη συνέντευξη του στην εφημερίδα Πολίτης για το θέμα και δεν έχει αναφέρει ποτέ κάτι τέτοιο.

23/07/19 08:43

Θετικές προσεγγίσεις στην επιστολή ΠτΔ σε Ακιντζί

Σύμφωνα με ενημερωμένες πηγές του ΡΙΚ, στην επιστολή γίνονται θετικές προσεγγίσεις, εστιάζοντας στη λύση του Κυπριακού. Στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, ο πρόεδρος Αναστασιάδης είναι διατεθειμένος να προωθήσει διασφαλίσεις για τους Τουρκοκυπρίους, για όλους τους φυσικούς...

rikNews ·

Θετικές προσεγγίσεις στην επιστολή ΠτΔ σε Ακιντζί

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook