05.10.2022

  • Η κυρία Βασιλείου επισκέφθηκε σήμερα το ΡΙΚ, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΡΙΚ κύριο Ανδρέα Φράγκο, τον Αν.

  • Από την πλευρά της η κυρία Βασιλείου χαρακτήρισε ιδιαίτερα εποικοδομητική τη συνάντηση, σημειώνοντας ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση συνιστά την κύρια έκφραση πληροφόρησης και εκπαίδευσης του κοινού σε περιβαλλοντικά ζητήματα.

  • Ο Πρόεδρος του Δ.Σ εξέφρασε την ετοιμότητα του ΡΙΚ να προβάλει και να στηρίξει τις πρωτοβουλίες και δραστηριότητες της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, υλοποιώντας στο βαθμό που αρμόζει, το ρόλο του ως η δημόσια ραδιοτηλεόραση.

  • Ανέφερε επίσης ότι αρχίζει μια πολύ σημαντική συνεργασία ανάμεσα στο ΡΙΚ και το γραφείο της με στόχο να δοθούν με απλοποιημένη γλώσσα όλα τα μηνύματα προς το κοινό, ευχαριστώντας το ΡΙΚ για αυτό.

22/09/20 14:50

Θέματα συνεργασίας ΡΙΚ και Επιτρόπου Περιβάλλοντος συζήτησαν Α. Φράγκος και Κ.Βασιλείου

Την εμβάθυνση της συνεργασίας  προς όφελος της κοινωνίας μεταξύ του ΡΙΚ και του Γραφείου της  Επιτρόπου Περιβάλλοντος, συζήτησαν  σήμερα ο Πρόεδρος του Διοικητικού  Συμβουλίου του ΡΙΚ κ.Ανδρέας  Φράγκος και η Επίτροπος Περιβάλλοντος  κα Κλέλια Βασιλείου. Η κυρία Βασιλείου...

rikNews ·

Θέματα συνεργασίας ΡΙΚ και Επιτρόπου Περιβάλλοντος συζήτησαν Α. Φράγκος και Κ.Βασιλείου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook