17.09.2019

  • Ο Γ. Κατρούγκαλος, υποστήριξε την κυπριακή θέση μαζί με τον Γάλλο συνάδελφό του και άλλες χώρες, όπως την κατέγραψε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

  • Εξερχόμενος της συνεδρίασης ο Γ.Κατρούγκαλος υπογράμμισε ότι τίθεται επίσης ένα ζήτημα “αξιοπιστίας” διερωτούμενος: “τί γίνεται από τη στιγμή που έχει διαπιστωθεί η παρανομία, πως θα ανταποκριθεί η ΕΕ καθώς και ένα προφανές ζήτημα αλληλεγγύης”.

  • Ο Έλληνας Υπουργός σημείωσε ότι το θέμα συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης και επομένως η ανταλλαγή απόψεων δεν ήταν αναλυτική.

  • Σημείωσε δε ότι ο ίδιος δήλωσε το αυτονόητο ότι η ελληνική δημοκρατία είναι με όλα τα διαθέσιμα μέσα που έχει στο πλευρό της Κυπριακής Δημοκρατίας και ανάλογα θα πρέπει να είναι και η ΕΕ.

13/05/19 21:35

Θέμα νομιμότητας των ενεργειών της Τουρκίας και αξιοπιστίας της ΕΕ, έθεσε ο Κατρούγκαλος στο ΣΕΥ

Ο Γ. Κατρούγκαλος, υποστήριξε την κυπριακή θέση μαζί με τον Γάλλο συνάδελφό του και άλλες χώρες, όπως την κατέγραψε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Εξερχόμενος της συνεδρίασης ο Γ.Κατρούγκαλος υπογράμμισε ότι τίθεται επίσης ένα ζήτημα...

rikNews ·

Θέμα νομιμότητας των ενεργειών της Τουρκίας και αξιοπιστίας της ΕΕ, έθεσε ο Κατρούγκαλος στο ΣΕΥ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook