13.08.2020

  • Η αποχή από το αλκοόλ προφυλάσσει τον μελλοντικό καρπό του έρωτά σας από συγγενείς καρδιοπάθειες, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση European Journal of Preventive Cardiology της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας.

  • Σύμφωνα με τη μελέτη, εκτός από τις μέλλουσες μητέρες και οι μέλλοντες πατεράδες φέρουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης σε ό,τι αφορά την πιθανότητα να φέρουν στον κόσμο παιδί με συγγενή καρδιολογικά προβλήματα όταν καταναλώνουν αλκοόλ.

  • Μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες εμφάνισης καρδιαγγειακών νόσων αργότερα στη ζωή, ακόμη και όταν υπάρξει χειρουργική θεραπεία τους ενώ αποτελούν και την κύρια αιτία περιγεννητικής θνησιμότητας.

  • Όπως εξήγησε ο δρ Κιν: παρατηρήσαμε έναν σταδιακώς αυξανόμενο κίνδυνο εμφάνισης συγγενούς καρδιοπάθειας όσο αυξανόταν η κατανάλωση αλκοόλ από τους μέλλοντες γονείς.

07/10/19 09:37

Θέλεις να γίνεις πατέρας – μακριά από το αλκοόλ

Η αποχή από το αλκοόλ προφυλάσσει τον μελλοντικό καρπό του έρωτά σας από συγγενείς καρδιοπάθειες, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «European Journal of Preventive Cardiology» της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας. Σύμφωνα με τη μελέτη, εκτός από...

rikNews ·

Θέλεις να γίνεις πατέρας – μακριά από το αλκοόλ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook