24.05.2022

  • Το Λύκειο Αρχαγγέλου Απόστολος Μάρκος, ένα σχολείο με μακρά παράδοση στη θεατρική παιδεία, συμμετείχε και φέτος στους 30ους Παγκύπριους Σχολικούς Αγώνες Θεάτρου με την κωμωδία του Αμερικανού Νηλ Σάιμον Οι ηλίθιοι.

  • Δόθηκαν δύο βραδινές παραστάσεις στο κατάμεστο, από γονείς, μαθητές αλλά και θεατρόφιλο κοινό, Αμφιθέατρο του σχολείου.

  • Η εύστοχη διασκευή και σκηνοθεσία του έργου από την Φιλόλογο κ. Μαρία Παπαδημητρίου έδωσαν μια παράσταση ευρηματική, η οποία ανέδειξε τόσο το σουρεαλιστικό χιούμορ του έργου, όσο και τα επίκαιρα κοινωνικά του μηνύματα.

  • Πρωταγωνιστές της επιτυχίας αυτής είναι αναμφισβήτητα οι μαθητές –ηθοποιοί του σχολείου οι οποίοι μέσα από προσωπικές θυσίες και εις βάρος του ελάχιστου ελεύθερουτους χρόνου δούλεψαν με ζήλο καθ’ όλητηδιάρκεια της χρονιάς.

09/04/19 11:18

Θεατρικές παραστάσεις Λυκείου Αρχαγγέλου «Απόστολος Μάρκος» στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του σχολείου

Το Λύκειο Αρχαγγέλου «Απόστολος Μάρκος», ένα σχολείο με μακρά παράδοση στη θεατρική παιδεία, συμμετείχε και φέτος στους 30ους Παγκύπριους Σχολικούς Αγώνες Θεάτρου με την κωμωδία του Αμερικανού Νηλ Σάιμον «Οι ηλίθιοι». Δόθηκαν δύο βραδινές παραστάσεις στο κατάμεστο, από γονείς,...

ΠαιδείαNews ·

Θεατρικές παραστάσεις Λυκείου Αρχαγγέλου «Απόστολος Μάρκος» στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του σχολείου

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook