08.08.2022

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Από το trailer μοιάζει με μίαακόμη πιο… σκοτεινή εκδοχή του Stranger Things, με πρωταγωνίστριαένα αγνοούμενο κορίτσι που επιστρέφει στη μικρή της πόλη επτά χρόνια μετά την εξαφάνισή της.

  • Το Netflix θα κυκλοφορήσειτα 8 επεισόδια του The OA την Παρασκευή 16/12 και περιμένουμε να δούμε με αγωνία αν θα φανεί αντάξια των προσδοκιών που έχει δημιουργήσει.

  • Το The ΟΑ θα σας κόψει την ανάσα και το trailer, που έκανε την εμφάνισή του, υπόσχεται πολλά.

  • Η πρωταγωνίστρια υπογράφει και το σενάριο της σειράς μαζί με το συνεργάτη της Zal Batmanglij, ο οποίος έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

13/12/16 16:26

The OA: Αυτή είναι η νέα σειρά του Netflix που κάποιοι λένε ότι είναι το νέο… Stranger Things!

«Έχετε δει το θάνατο; Έχετε δει το σκοτάδι; Έχετε δει το φως;» γράφει το Netflix σε μία σειρά tweets σχετικά με το νέο του show «The OA» που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή. Το «The ΟΑ» θα σας κόψει την ανάσα και το trailer, που έκανε την εμφάνισή του πριν λίγη ώρα, υπόσχεται...

Digital Life ·

The ΟΑ: Αυτή είναι η νέα σειρά του Netflix που κάποιοι λένε ότι είναι το νέο… Stranger Thrings!

«Έχετε δει το θάνατο; Έχετε δει το σκοτάδι; Έχετε δει το φως;» γράφει το Netflix σε μία σειρά tweets σχετικά με το νέο του show «The ΟΑ» που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή. Το «The ΟΑ» θα σας κόψει την ανάσα και το trailer, που έκανε την εμφάνισή του, υπόσχεται πολλά. Αν...

Digital Life ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook