01.10.2020

  • Μιλώντας στο Τρίτο, η κυρία Λοττίδη είπε ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρουν η συντονίστρια και η λειτουργός των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, που χειρίζονταν τον φάκελο της υπόθεσης.

  • Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Είναι απολύτως σεβαστό το πόρισμα της Επιτρόπου Διοικήσεως, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου.

  • Για την Αστυνομία, η κυρία Λοττίδη είπε ότι όφειλε να εκτιμήσει τον κίνδυνο, εφόσον υπήρχαν αναφορές από τη μητέρα του παιδιού για όσα βίωναν, προσθέτοντας ότι έπρεπε να ενημερωθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες για περαιτέρω διερεύνηση.

  • Για ενδεχόμενη ποινική ευθύνη τρίτου ατόμου, πέραν των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, η κυρία Λοττίδου επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τον πατέρα του Στυλιανού, λέγοντας ότι για τη συγκεκριμένη περίπτωση θα αποφανθεί ο Γενικός Εισαγγελέας.

28/11/19 10:35

Θάνατος 15χρονου – βαριές οι ευθύνες

Μιλώντας στο Τρίτο, η κυρία Λοττίδη είπε ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρουν η συντονίστρια και η λειτουργός των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, που χειρίζονταν τον φάκελο της υπόθεσης. Τόνισε ότι τον περασμένο Μάιο, μόλις τέσσερις μήνες πριν από το τραγικό συμβάν, είχε καταγραφεί...

rikNews ·

Θάνατος 15χρονου – βαριές οι ευθύνες

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook