17.10.2019

  • 2ος κύκλος υποβολής αιτήσεων: Μέχρι 30 Μαΐου 2019 Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου προκηρύσσει θέσεις για Μεταπτυχιακές Σπουδές επιπέδου Μάστερ (MA/MSc), με έναρξη φοίτησης από το Σεπτέμβριο του 2019.

  • Οι υποψήφιοι θα ενημερώνονται ηλεκτρονικά για την έκβαση της αίτησής τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους και μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Πανεπιστημίου.

  • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Μαΐου Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται και σε μεταγενέστερο χρόνο, ωστόσο θα αξιολογούνται αναλόγως διαθεσιμότητας θέσεων σε κάθε πρόγραμμα.

  • Αίτηση μπορούν να υποβάλουν και τελειόφοιτοι προπτυχιακοί φοιτητές, που αναμένεται να λάβουν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών πριν από την έναρξη του μεταπτυχιακού προγράμματος.

18/04/19 15:21

ΤΕΠΑΚ: Παράταση υποβολής αιτήσεων για Μεταπτυχιακές Σπουδές επιπέδου Μάστερ

2ος κύκλος υποβολής αιτήσεων: Μέχρι 30 Μαΐου 2019 Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου προκηρύσσει θέσεις για Μεταπτυχιακές Σπουδές επιπέδου Μάστερ (MA/MSc), με έναρξη φοίτησης από το Σεπτέμβριο του 2019. Δικαίωμα υποβολής αίτησης για τα μεταπτυχιακά προγράμματα Μάστερ...

ΠαιδείαNews ·

ΤΕΠΑΚ: Παράταση υποβολής αιτήσεων για Μεταπτυχιακές Σπουδές επιπέδου Μάστερ

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook