21.07.2019

  • Ακόμη μια επιτυχημένη εκδήλωση του Τμήματος Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού ολοκληρώθηκε στις 28 Μαρτίου στις 18:00, 2019, με θέμα: ‘Αειφόρος Επιχειρηματικότητα: Οικογένεια, Συνεργασία και Κοινότητα’ στο Αμφιθέατρο 1, Κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος.

  • Ο κ. Μαρίνος Άνιφτος (Υπηρεσία Συνεργατικών Εταιρειών) στην παρουσίασή του με θέμα ‘Συνεργατικές Εταιρείες στην Κύπρο και Προοπτικές Αειφόρου Ανάπτυξης’ επισήμανε τους τρόπους με τους οποίες οι συνεργατικές εταιρείες μπορούν να συνεισφέρουν στην αειφόρο ανάπτυξη.

  • Στην συνεχεία η κα Μόνικα Ιωαννίδου Πολεμίτη (Deloitte/ ARIS) αναφέρθηκε στην Επόμενη Γενιά των Μικρών Επιχειρήσεων και τις Νέες Προοπτικές που αναδιπλώνονται στην Ψηφιακή Εποχή.

  • Η δεύτερη ομιλία από τον Δρ Πανίκκο Πουτζιουρή (UCLan Cyprus) επικεντρώθηκε στην έννοια της κυκλικής Οικονομίας σε σχέση με τις Οικογενειακές Επιχειρήσεις.

04/04/19 12:13

ΤΕΠΑΚ: Εκδήλωση για την Αειφόρο Επιχειρηματικότητα: Οικογένεια, Συνεργασία και Κοινότητα

Ακόμη μια επιτυχημένη εκδήλωση του Τμήματος Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού ολοκληρώθηκε στις 28 Μαρτίου στις 18:00, 2019,  με θέμα: ‘Αειφόρος Επιχειρηματικότητα: Οικογένεια, Συνεργασία και Κοινότητα’ στο Αμφιθέατρο 1, Κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος. Η εκδήλωση περιελάμβανε...

ΠαιδείαNews ·

ΤΕΠΑΚ: Εκδήλωση για την Αειφόρο Επιχειρηματικότητα: Οικογένεια, Συνεργασία και Κοινότητα

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook