21.01.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • ΚΥΠΕ -Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Παγκύπριων Εξετάσεων 2018 αναμένεται περί τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Τέρψα Κωνσταντινίδου.

  • Οι Παγκύπριες εξετάσεις είχαν αρχίσει τη Δευτέρα 14 Μαΐου, και ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 8 Ιουνίου.

  • Κωνσταντινίδου είπε ότι τα εξεταζόμενα μαθήματα τελείωσαν και προχωρούσαν παράλληλα με τα εξεταζόμενα μαθήματα στους συντονισμούς των μαθημάτων, στις δοκιμαστικές βαθμολογήσεις, στις κανονικές βαθμολογήσεις.

  • Κωνσταντινίδου είπε ότι θα εκδώσουν ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες και σημείωσε ότι θα γίνουν Κέντρα Συγκέντρωσης Αιτήσεων ανά Επαρχία.

13/06/18 17:27

Τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου αναμένονται τα αποτελέσματα των Παγκύπριων Εξετάσεων

ΚΥΠΕ -Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Παγκύπριων Εξετάσεων 2018 αναμένεται περί τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Τέρψα Κωνσταντινίδου. Οι Παγκύπριες εξετάσεις είχαν αρχίσει...

ΠαιδείαNews ·

Παγκύπριες Εξετάσεις: Τέλη Ιουνίου - αρχές Ιουλίου τα αποτελέσματα

Οι Παγκύπριες εξετάσεις είχαν αρχίσει τη Δευτέρα 14 Μαΐου, και ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 8 Ιουνίου. Απαντώντας σε ερώτηση, η κα. Κωνσταντινίδου είπε ότι τα εξεταζόμενα μαθήματα τελείωσαν και προχωρούσαν παράλληλα με τα εξεταζόμενα μαθήματα στους συντονισμούς των μαθημάτων,...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook