27.05.2020

  • Την Τετάρτη 17, Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Τελετής Εγκαινίων της Αίθουσας Ελληνικών του Περιφερειακού Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας.

  • Η εκδήλωση περιλάμβανε καλωσόρισμα και χαιρετισμούς καθώς επίσης και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τίτλο: Η γλώσσα είναι ηχώ.

  • Συνάμα εκπαιδευτικοί και μαθητές έχουν την ευκαιρία να αντιληφθούν ότι η ελληνική γλώσσα ως μήτρα πολιτισμού πρόσφερε απειράριθμα γλωσσικά και πολιτιστικά στοιχεία για τη δημιουργία του σύγχρονου ευρωπαϊκού πολιτισμού.

  • Συνεπώς η αξιοποίηση της αίθουσας θα παρέχει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ευκαιρίες για γλωσσικό εμπλουτισμό, για έρευνα και ποιοτικό μάθημα, με τη βοήθεια του τεχνολογικού εξοπλισμού της και του θαυμάσιου περιβάλλοντος που αυτή διαθέτει.

18/04/19 13:17

Τελετή εγκαινίων Αίθουσας Ελληνικών Περιφερειακού Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας

Την Τετάρτη 17, Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Τελετής Εγκαινίων της Αίθουσας Ελληνικών του Περιφερειακού Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας. Η Αίθουσα δημιουργήθηκε μετά τη βράβευση του Σχολείου στον Παγκύπριο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό "Σχολικές Κοινότητες Αναγνωστών",...

ΠαιδείαNews ·

Τελετή εγκαινίων Αίθουσας Ελληνικών Περιφερειακού Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook