28.05.2022

  • Κορέα), το Ιράν, η Ιαπωνία, η Ιταλία (βόρεια Ιταλία - περιοχές Βένετο-Βενετία, Λομβαρδία-Μιλάνο,Αιμίλια-Ρομάνα-Μπολόνα,Πιεμόντε-Τορίνο) και Σιγκαπούρη.

  • Για ερωτήσεις που δεν είναι επείγουσας φύσεως, παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε με την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου, κατά τις συνήθεις ώρες εργασίας μέσω του κεντρικού τηλ +357 22-651000.

  • Οι Κύπριοι πολίτες που βρίσκονται ή προτίθενται να ταξιδεύσουν για οποιοδήποτε λόγο στο εξωτερικό ενθαρρύνονται επίσης όπως επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.oikade.gov.cy για εγγραφή στο σύστημα εθελοντικής εγγραφής στοιχείων κυπρίων πολιτών ΟΙΚΑΔΕ.

  • Η τηλεφωνική γραμμή του Λειτουργού Υπηρεσίας είναι διαθέσιμη εκτός ωρών γραφείου και αποσκοπεί στην παροχή βοήθειας σε περιπτώσεις επειγόντων περιστατικών.

01/03/20 10:29

Ταξιδιωτική οδηγία από ΥΠΕΞ για επιδημία κορονοϊού

Στην ταξιδιωτική οδηγία του ΥΠΕΞ αναφέρεται ότι μεταξύ των χωρών/περιοχών που παρουσιάζουν μεγάλο αριθμό κρουσμάτων συμπεριλαμβάνεται η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας (ιδιαίτερα η επαρχία Hubei) και η Ειδική Διοικητική Περιοχή Χονκ Κονγκ, η Δημοκρατία της Κορέας (Ν. Κορέα),...

rikNews ·

Ταξιδιωτική οδηγία από ΥΠΕΞ για επιδημία κορονοϊού

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook