14.07.2020

  • Όταν ξεκινούσε πριν δυο χρόνια τον Πιο αδύναμο κρίκο στην Κύπρο, κανείς ίσως δεν περίμενε ότιη τόσο μεγάλη επιτυχία του θα τον οδηγούσε φέτος και στην ελληνική τηλεόραση και το ΣΚΑΪ.

  • Πώς νιώθεις; Το περίμενες; Παρά την κούραση με το πήγαινε-έλα Κύπρο-Αθήνα , τα ενθαρρυντικά νούμερα τηλεθέασης που συγκέντρωσαν τα πρώτα δύο επεισόδια του Πιο αδύναμου κρίκου στην Ελλάδα με έκαναν πολύ χαρούμενο.

  • Το περασμένο Σάββατο που ήταν η πρεμιέρα έκανα γυρίσματα στην Αθήνα την ώρα της προβολής, άρα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω.

  • Εν τω μεταξύ στην Κύπρο έχουμε ξεκινήσει από αρχές Σεπτεμβρίου τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια του κυπριακού Πιο αδύναμου κρίκου που επιστρέφει τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 19.00 καθημερινά στο ΡΙΚ1.

29/10/19 10:05

Τάσος Τρύφωνος: «Στην Ελλάδα ξαναγάπησαν τον «Κρίκο» μέσω Κύπρου»

Όταν ξεκινούσε πριν δυο χρόνια τον «Πιο αδύναμο κρίκο» στην Κύπρο, κανείς ίσως δεν περίμενε ότιη τόσο μεγάλη επιτυχία του θα τον οδηγούσε φέτος και στην ελληνική τηλεόραση και το ΣΚΑΪ. Ο Τάσος Τρύφωνος μάς εξηγεί τι σημαίνει να είσαι ο πρώτος και μοναδικός παρουσιαστής στον...

must ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook