28.02.2020

  • Μετά προσθέτουμεσε κάθε τάρτα μια κουταλιά ξηρούς καρπούς και περιχύνουμεμε το μείγμα που φτιάξαμεπροηγουμένως.

  • Σ’ ένα μπολ αναμειγνύουμεόλα τα υλικά, εκτός τους ξηρούς καρπούς, μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνουν ένα ωραίο μείγμα.

  • Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά, μέχρι οι τάρτες να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.

24/01/20 14:21

Τάρτες με ξηρούς καρπούς και σφένδαμο

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Σ’ ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά, εκτός τους ξηρούς καρπούς, μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνουν ένα ωραίο μείγμα. Το αφήνουμε στην άκρη. Μετά προσθέτουμε σε κάθε τάρτα μια κουταλιά ξηρούς καρπούς και περιχύνουμε με...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook