21.08.2019

  • Η έναρξη της Συνόδου έγινε στην παρουσία μελών των οικογενειών των δυο δημοσιογράφων που σκοτώθηκαν κατά την τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο, τον περασμένο Δεκέμβριο, του Ιταλού Antonio Megalizzi και του Πολωνού Bartosz Orent-Niedzielski.

  • Ενωρίτερα ο κ. Ταγιάνι τέλεσε τα εγκαίνια του ραδιοφωνικού στούντιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο οποίο δόθηκαν τα ονόματα των δυο δημοσιογράφων.

  • Εξάλλου είπε πως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρακολουθεί την κατάσταση στη Βενεζουέλα, σημειώνοντας πως ξένοι δημοσιογράφοι είναι φυλακισμένοι εκεί και θέλουμε να απελευθερωθούν.

  • Ο κ. Ταγιάνι υπογράμμισε ακόμη την ανάγκη για υπεράσπιση των δικαιωμάτων των δημοσιογράφων ώστε να καλύπτουν τα γεγονότα και να αποκαλύπτουν την αλήθεια.

11/02/19 22:15

Tαγιάνι: Δεν είμαστε διατεθειμένοι να λησμονήσουμε το θέμα της τρομοκρατίας

Η έναρξη της Συνόδου έγινε στην παρουσία μελών των οικογενειών των δυο δημοσιογράφων που σκοτώθηκαν κατά την τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο, τον περασμένο Δεκέμβριο, του Ιταλού Antonio Megalizzi και του Πολωνού Bartosz Orent-Niedzielski. Ενωρίτερα ο κ. Ταγιάνι τέλεσε...

rikNews ·

Tαγιάνι: Δεν είμαστε διατεθειμένοι να λησμονήσουμε το θέμα της τρομοκρατίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook