23.04.2018

  • Είναι αλήθεια, πως ελάχιστοι προλαβαίνουν να λαμβάνουν όλα τα γεύματα των απαιτούμενων διατροφικών αξιών και αρκετοί -κατ’ επέκταση- στρέφονται σε συμπληρώματα διατροφής.

  • Πρόκειται για τρόφιμα, που πέραν της διατροφικής αξίας, διαθέτουν συστατικά τα οποία δρουν ευεργετικά σε συγκεκριμένες λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού.

  • Έτσι, ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός ατόμων έχει υιοθετήσει τη λήψη τους και τα έχει συμπεριλάβει στον τρόπο ζωής ως μέτρο πρόληψης έναντι των ασθενειών.

  • Στην κορυφή των συμπληρωμάτων διατροφής τοποθετείται το Ιπποφαές, που περιέχει περισσότερα από 190 φυτοθρεπτικά συστατικά, δηλαδή ουσίες με ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή, αναλγητική και επουλωτική δράση, ενώ προσφέρει ενέργεια, τόνωση και ευεξία.

20/05/17 00:47

Τα βιο-ενεργά συμπληρώματα διατροφής: H απαίτηση της σημερινής εποχής

Είναι αλήθεια, πως ελάχιστοι προλαβαίνουν να λαμβάνουν όλα τα γεύματα των απαιτούμενων διατροφικών αξιών και αρκετοί -κατ’ επέκταση- στρέφονται σε συμπληρώματα διατροφής. Ποια συμπληρώματα διατροφής όμως μπορούμε να εμπιστευόμαστε και σε ποιο νομικό πλαίσιο έγκειται η κυκλοφορία...

Newsbomb ·

Τα βιο-ενεργά συμπληρώματα διατροφής: H απαίτηση της σημερινής εποχής

Newsbomb

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook