05.07.2020

  • Η απόφαση ελήφθη στη διάρκεια συζήτησης του θέματος των τουρκικών ενεργειών και απειλών για εποικισμό των Βαρωσίων κατόπιν αιτήματος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

  • Δεν πρέπει να γίνουν ενέργειες σε σχέση με τα Βαρώσια οι οποίες δεν είναι σύμφωνες με τα δύο ψηφίσματα, αναφέρει ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το Συμβούλιο και ανέγνωσε ο Νοτιοαφρικάνος πρόεδρος του συμβουλίου, Τζέρι Ματζίλα.

  • Ικανοποίηση Κυβέρνησης Το Συμβούλιο Ασφαλείας έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τα τετελεσμένα που θέλει να επιβάλει η Τουρκία στην Αμμόχωστο, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου.

  • Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, ανέφερε ο κύριος Προδρόμου, έχει την πρωτοβουλία και επανέλαβε την εκπεφρασθείσα πρόθεση του προέδρου της Δημοκρατίας να συμβάλει με κάθε τρόπο στην επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.

10/10/19 08:56

Τα ψηφίσματα για Αμμόχωστο επαναβεβαίωσε το Σ.Α.

Η απόφαση ελήφθη στη διάρκεια συζήτησης του θέματος των τουρκικών ενεργειών και απειλών για εποικισμό των Βαρωσίων  κατόπιν αιτήματος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν πρέπει να γίνουν ενέργειες σε σχέση με τα Βαρώσια οι οποίες δεν είναι σύμφωνες με τα δύο ψηφίσματα, αναφέρει...

rikNews ·

Τα ψηφίσματα για Αμμόχωστο επαναβεβαίωσε το Σ.Α.

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook